Бащата първия Ерген Виктор Стоянов се отказал от него заради увлечението

...
Бащата първия Ерген Виктор Стоянов се отказал от него заради увлечението
Коментари Харесай

Бащата на Ергенът Виктор се отказал от него заради увлечението му по момиче от Русе

Бащата първия " Ерген " Виктор Стоянов се отказал от него поради увлечението му по момиче от Русе. Това разкри самият Виктор в скорошното си посещение в " На кафе ".

Въпросът на Гала бе коя е била първата му обич, а Виктор отвърна, че това било момиче на име Гери, с което били дружно от втори до пети клас.

" Аз бях много сериозен, само че нашата връзка се изчерпваше да се държим за ръце и да споделяме на хората, че сме гаджета. Бяхме съществени, не си изневерявахме. Тогава се научих по какъв начин да се отнасям с дамите, по какъв начин да им правя подарък дарове ".

Истинската обич другояче пристигнала в лицето на дъщерята на треньора му по гребане. Двамата се срещнали се по време на лагер на националния тим в Босфорл. Тя била там с татко си. Запознанството станало случайно и даже малко неудобно. Виктор по това време бил на 15 години, а сантименталната история траяла едвам три дни, след което възлюбената му се върнаха назад в Русе, а връзката им траяла в скайп.

" Бяха едни тежки диалози, по кое време ще се забележим. Влюбихме се и започнах да пътувам. Като вманиачен на 15 години с влака до Русе, седем часа с влака, осем, за я да я видя за два дни. Прибирах се, след това заминавах на лагер с въодушевление и по този начин в продължение на няколко години ", връща лентата назад Виктор. И продължава любовната изповед:

" Аз я виждах безусловно за един уикенд в месеца. Баща ми се отхвърли от мен. Постоянно ми споделяше: Ти нормален ли си, какъв брой дами има в София, по какъв начин я откри тази от Русе. Впоследствие се срещнаха и доста я хареса. Момичето беше необикновено, доста непретенциозно и положително възпитано. Момиче на състезател и татко ми, като някогашен подобен, доста я хареса. "

В момента Виктор Стоянов пък написа книга.

" Момичета ме питаха: Как да си намеря мъж като теб и по какъв начин да бъда с благородник? Ами просто, с цел да бъдеш с благородник, би трябвало да се научиш да бъдеш дама. Да имаш чувство за това, чувство за жена, както е във кино лентата ", споделя Виктор и признава, че точно тези запитвания го предиздвикали да седне с неговия сътрудник Георги Пандуров и да стартират да пишат книга, обвързвана безусловно с на практика препоръки за държание.

" Как да разсъждаваш в съответна обстановка, какво е редно, какво не е, за какво е по този начин. Имах доста запитвания от млади момчета: Как да смъква съученичката ми, която толкоз доста я одобрявам? В тази книга сме описали доста потребни неща, тъкмо за подрастващото потомство, считам, че доста хора, даже познавам такива, които не са доста подрастващи, биха намерили потребните препоръки ", прибавя още Виктор Стоянов, споделя show.blitz.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР